Publicaties

Rabobank magazine "Dichterbij"

Oktober 2016

ByRachel Interieur Ontwerp heeft gedurende de hele oktober woonmaand diverse klanten inspirerende korte adviezen gegeven, aangeboden door de Rabobank Weerterland en Cranendonk. Het was een daverend succes! Een superleuk Rabobank initiatief.

Lees het artikel

Flexa/Histor

vanaf 2011 - heden

ByRachel wordt regelmatig ingehuurd door Flexa als kleurconsulente. Bij Gamma en Karweivestigingen wordt dan –gekoppeld aan een interessante actie- kleuradviezen gegeven aan klanten die zich daarvoor hebben aangemeld.

TV-opname LifstyleXperience

27 oktober 2013

ByRachel Interieur Ontwerp heeft meegewerkt aan een item van Het RTL4 programma LifestyleXperience. Dit item zal aan bod komen gedurende de uitzending van LifestyleXperience op Zondag 27 oktober 2013 om 14.20 uur op RTL 4 en zal herhaald worden op Zaterdag 2 november 2013 om 15.10 uur op RTL 5. Indien u deze uitzendingen heeft gemist dan kunt u deze via de volgende link bekijken:
https://play.minoto-video.com/4464/d7x5ASdkztpW.html

Vakblad Meubel

10 mei 2013

In het vakblad Meubel (onafhankelijk vakweekblad voor de interieur branche) is in de rubriek Mijn Bedrijf een interview gepubliceerd dat gaat over mijn bedrijf ByRachel Interieur Ontwerp.

Brochure LUMICK

juni 2012

Voor de nieuwe kantoorinrichting van een jong bedrijf heeft ByRachel Interieur Ontwerp de LED panelen van Lumick toegepast. De uitstraling moest een mix van zakelijkheid, een frisse look en vernieuwing zijn. Hierop sluiten de LED panelen goed aan. De plafondpanelen hangen direct na de ingang, de klanten worden bij binnenkomst echt verrast en ervaren dit als zeer positief. Dit werk is opgenomen in de brochure van Lumick

Siematic stylist

19 jun 2012

In keukenzaken staat de adviseur tegenover u. De SieMatic Stylist staat naast u. SieMatic Stylisten zijn zelfstandig werkende interieurontwerpers en binnenhuisarchitecten. Ze willen u geen keuken verkopen maar u helpen om zelf de beste keuzes te maken. Om al uw keukenwensen perfect te realiseren.

Een SieMatic Stylist mag zich alleen zo noemen na een intensieve opleiding aan de SieMatic Keukenacademie. ByRachel is er één van.

ByRachel is lid van CRISP

CRISP staat voor Centraal Register Interieur Styling Professionals. 'Delen = vermenigvuldigen' is ons motto. Ons verenigen zonder eigen identiteit te verliezen, het professionaliseren van het stylingvak en het onderscheiden door kwaliteit, zijn de pijlers van CRISP.